Gyakran ismételt kérdések

CATACLEAN nem károsítja autómat?

Nem. A CATACLEAN-t széles körben tesztelték az elmúlt 10 évben a szakértők. Használata biztonságos egyaránt dízel-és benzin motorok és a kettős üzemanyag-motorokban is.Miben különbözik más terméktől?

A CATACLEAN egy kiváló tisztítószer és nem változtatja meg az üzemanyag összetételét semmilyen módon sem a benzin, sem a dízel gépjárművekben sem. Kifejezetten úgy tervezték és készítették, hogy tisztítsa a belső alkatrészeket a motorban és az érzékelő szondákat illetve a katalizátort, így csökkentve a szén-dioxid kibocsáltást, és ezzel javitva az általános teljesítményt.Milyen gyakran használjam a CATACLEAN-t?

Azt javosoljuk, hogy 1 üveg CATACLEAN-t töltsön az üzemanyagtartályba három havonta egyszer. Amennyiben Ön javarészt városban közlekedik, akkor 60 naponta ismételje meg a műveletet.Melyek azok a jelek, melyből arra következthetek, a jármű nem működik megfelelően?

Amennyiben felgyullad valamelyik hibakijelző lámpa, pl. "SERVIS","CHECK ENGINE", vagy megemelkedett a jármű fogyasztása, legyengengül a teljesítmény, esetleg roszz károsanyag-kibocsáltás tesztet tudhat magaután, valószínű, hogy valamilyen gond van autójáva.Hogyan maximalizáljam a CATACLEAN hatását?

Kövesse az alábbi egyszerű utasításokat:
1. Ügyeljen arra, hogy a benzintank 1 -ig legyen üzemanyaggal (12-16 liter) amikor beleönti a
CATACLEAN-t
2. A Motornak üzemi hőfokon kell lennie, amikor beleönti a
CATACLEAN-t
3. Az egész üveg
CATACLEAN-t töltse az üzemanyagtartályba
4. Tegyen meg 30-40 km a járművel mielőtt újratankolna.